Nu söker förbundet ny kommunikatör

Vill du vara med och utveckla en verksamhet som bidrar till ökad integration?

Om arbetsplatsen

Tolkförmedling Väst är ett kommunalförbund där Västra Götalandsregionen och 42 av länets kommuner, inklusive Göteborgs Stad, är medlemmar. Förbundets uppdrag är att tillgodose medlemmarnas behov av språktolk och i snitt utförs 30 000 tolkuppdrag per månad. 1 200 tolkar utför uppdrag inom främst hälso- och sjukvård, skola och omsorg. Förbundet bedriver utöver tolkförmedling även översättningsverksamhet. Tolkförmedling Väst har sitt säte i Göteborg samt lokalkontor i Borås och Mariestad.

Arbetsuppgifter

Vill du vara med och påverka en verksamhet som gör skillnad? Vill du arbeta med engagerade och härliga kollegor i en dynamisk organisation där ambitionsnivån är hög? Vi söker dig som tillsammans med oss vill vara med och utveckla en verksamhet som bidrar till ökad integration i samhället, en verksamhet med kunden i fokus och ambitionen att vara i framkant.

Vi erbjuder dig ett självständigt och mångsidigt uppdrag som kommunikatör. Du kommer att samordna, driva och ansvara för förbundets interna och externa kommunikation. Du kommer också att ansvara för förbundets grafiska profil samt administrera förbundets webbplats och sociala medier. I rollen ingår även att i nära samarbete med kollegor vara drivande i utformningen av förbundets styrdokument och varumärkesarbete. Tillsammans med organisationens verksamhetschefer förväntas du bidra till utvecklingen av förbundets kundarbete. Du kommer att vara ett stöd för verksamheten och arbeta på uppdrag av och i nära samarbete med förbundsdirektören och förbundets utvecklingsstrateg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som gillar att ha många bollar i luften och som vet att bra resultat kommer från engagemang, samarbete, höga krav på kvalitet och tydligt målfokus. Du har förmåga att på egen hand och i nära samarbete med andra omvandla identifierade behov och idéer till handling och resultat. Du är kreativ och initiativtagande och vill bidra till utveckling av verksamheten. Du är noggrann och serviceinriktad. Du är prestigelös och tar lätt in ny information och anpassar dig till vad situationen kräver. Du har en mycket väl utvecklad förmåga att uttrycka dig i det svenska språket i såväl tal som skrift.

Du bör ha bred kommunikatörserfarenhet. Du har akademisk examen med inriktning mot kommunikation eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du bör ha kunskap om layout och Adobe Creative Suite och publiceringsverktyg, t.ex. Sitevision. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser gärna att du i din ansökan bifogar några exempel på ditt tidigare kommunikationsarbete.

Läs mer om tjänsten och hur du ansöker på offentliga jobb. Länk till annan webbplats.

Skriv ut
|
Senast uppdaterad: 25 januari 2023